ŠKOLA TAJEMSTVÍ POHYBU A KRÁSY

ŠKOLA TAJEMSTVÍ POHYBU A KRÁSY
Termín realizace: 1. února 2013 až 31. března 2014

Projekt realizovala vzdělávací agentura InfoPoint Občanského sdružení Anabell.

Tento projekt byl spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky jako schválený projekt OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, reg. číslo CZ.1.07/1.1.16/02.0033.

Předmětem a cílem projektu bylo prostřednictvím nově vyvíjených vzdělávacích modulů pro žáky 3. a 7. tříd ZŠ podpořit výuku zdravého životního stylu v Jihomoravském kraji a tím u dětí usilovat o rozvoj kladného vztahu k pohybu a nevýkonovým aktivitám a k realistickému náhledu na reklamu a současný mediální ideál krásy. Primární cílovou skupinou projektu byli žáci 3. a 7. tříd na základních školách v Jihomoravském kraji, sekundární cílovou skupinou byli pedagogové, školní psychologové, metodici prevence a školní poradci na těchto školách.

Výstupem projektu byla metodika tohoto vzdělávání, včetně interaktivních studijních materiálů, jednodenní odborné setkání v oblasti výuky zdravého životního stylu pro pedagogy, preventisty, metodiky a další odborníky základních škol v Jihomoravském kraji a především 20 pilotních vzdělávacích modulů (10x modul pro 3. třídy, 10x modul pro 7. třídy) ve výuce předmětu člověk a jeho svět / člověk a jeho zdraví na ZŠ v Jihomoravském kraji.

Výstup projektu je přístupný zde.


 Zpět na seznam projektů